در سال 1990 که برادران وارنر (Warner Bros.) امتیاز یکی از بزرگترین پخش کننده های شبکه های تلویزیونی کابلی در آمریکا، یعنی اچ‌بی‌او (Home Box Office) را اری کردند، می شد پیش بینی کرد که در آینده ای نه چندان دور، شاهد تحولی عظیم در آثار تلویزیونی باشیم. تحولی که به مرور تمام خط قرمزهای موجود در قوانین پخش شبکه های تلویزیونی کابلی را پشت سر گذاشت و زمینه ساز آغاز فصلی نو در تولیدات آینده آن ها شد.

 

 

در این میان، ساخت و تولید سریال جنجال برانگیز Game of Thrones را می توان به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای شبکه HBO برشمرد که خیلی زود توانست به نقطه عطفی در این صنعت تبدیل شود.

25

این سریال که بر اساس داستانی با عنوان ترانه یخ و آتش (A Song of Ice and Fire) به قلم جرج آر. آر. مارتین (George Raymond Richard Martin) نویسنده و نمایش‌نامه‌نویس آمریکایی سبک‌های فانتزی، علمی-تخیلی و وحشتناک به رشته تحریر درآمده، روایتگر داستان درگیری چندین خاندان مختلف برای تصاحب تاج و تخت پادشاهی و حکومت بر هفت اقلیم است.
تا به حال نقدهای مثبت و منفی زیادی در مورد این سریال به زبان های مختلف (به خصوص فارسی) در فضای مجازی و نشریات منتشر شده اند. به همین دلیل، قصد تکرار اینگونه مباحث را در این متن ندارم و سعی می کنم تا به زوایای دیگر این سریال که کمتر به آن ها توجه شده، بپردازم.


مطلب کامل در ادامه متن 


امام دوازدهم سریال ,تلویزیونی ,شبکه ,تلویزیونی کابلی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همه چی موجوده رسانه مذهبی از اینجا تا قهرمانیم دکل مهاری آرسین تک